PS Plus leikir nóvember: Bugsnax verður frír á PS5

Sony kynntu fyrr í dag hvaða leikir fylgja PlayStation Plus áskriftinni í nóvember. Eins og venjulega fá PS4 áskrifendur tvo fría leiki, að þessu sinni eru það Middle-Earth: Shadow of War og Hollow Knight: Voidheart Edition. Leikirnir verða aðgengilegir frá og með 3. nóvember.

PlayStation 5 áskrifendur að PS Plus fá hins vegar aðgang að leiknum Bugsnax, sem beðið hefur verið eftir með nokkurri eftirvæntingu. Lestu fyrri umfjöllun okkar um leikinn hér.

Samhliða þessu fengum við nýjar upplýsingar um hvers er að vænta í leiknum og birt var ný stikla fyrir hann, sjá neðar á þessari síðu.

Um Bugsnax:

„Bugsnax is a first-person, narrative-driven adventure that has you setting off to the mysterious Snaktooth Island in search of the truth behind the tasty creatures known as Bugsnax. As a journalist hungry for that next big scoop, you accept the invitation to the island from the intrepid explorer Elizabert Megafig, who has now gone missing! But you’re not alone. Fuzzy and eccentric pioneers known as Grumpuses have also followed Elizabert in search of Bugsnax, and have created the cozy settlement of Snaxburg. Capture and discover Bugsnax, make new friends, find Elizabert, and maybe you’ll get that big breakthrough story you’ve been after.

So, what does it mean to be a Bugsnax hunter? In order to capture all of the delicious Bugsnax of Snaktooth Island, you’ll have to learn all the tricks of the trade. Scan Bugsnax with you Snaxscope for clues about how to capture them, and record these observations in your Bugapedia. Drop your Snak Trap in the path of unsuspecting Strabbies to scoop them up. Can’t reach a flying Bugsnak like the Cheepoof? Use your Lunchpad to fling your Snak Trap into the air! But what if you’re dealing with a Flamin’ Cheepoof? That spicy boy will set your Snak Trap ablaze! But if you can find a way to bring the Flamin’ Cheepoof together with a frosty Bopsicle, that Cheepoof will be yours for the snacking!

All of the Bugsnax you discover interact with the player’s traps and with each other to create satisfying strategies and delicious surprises. The Grumpuses of Snaktooth Island all have their own unique cravings for Bugsnax. It’s your job to catch and feed them those Bugsnax, but how you hunt those snax is up to you.“

Bugsnax kemur út fyrir PS4 og PS5 þann 19. nóvember í Evrópu. Leikurinn verður frír fyrir PS Plus áskrifendur á PlayStation 5 frá sama degi.

Nánar:

Frétt PS Blog: https://blog.playstation.com/2020/10/28/bugsnax-free-at-launch-on-ps5-for-ps-plus-members

Vefsíða: https://bugsnax.com

Stikla:

Leave a Reply