Hotshot Racing fær fleiri brautir í nýrri uppfærslu

Curve Digital, Sumo Nottingham og Lucky Mountain Games sendu á dögunum frá sér tilkynningu þess efnis að hinn ágæti kappakstursleikur þeirra Hotshot Racing væri að fá fría uppfærslu sem þeir kalla „Big Boss Bundle“. Inniheldur pakkinn meðal annars fjórar nýjar brautir, nýtt Barrel Barrage game mode og fleira góðgæti fyrir þá sem spila leikinn.

Ef þú hefur ekki prófað, þá mælum við eindregið með að þú gerir það, Hotshot Racing fæst á PS Store fyrir nánast ekki neitt: https://store.playstation.com/en-is/product/EP4395-CUSA11573_00-0000000000000001

Nánar úr tilkynningu fyrirtækjanna:

„Featuring fast-paced full-contact racing gameplay and visuals inspired by arcade hits of racing games past, Hotshot Racing has already attracted a cult following and has been downloaded more than half a million times since its release last month.

The Big Boss Bundle update features even more content for drift-lovers to powerslide around including four colourful new tracks, a new Grand Prix championship and a brand new game mode, Barrel Barrage.

Barrel Barrage Mode
Take Hotshot Racing’s trademark breakneck speed and add explosive barrels to the mix. Launched from the rear of each vehicle, barrels explode on contact with competitors’ cars, inflicting damage and making each dash for the chequered flag more perilous.

Boss Level Grand Prix
Expand the roster of championships in Hotshot Racing with the Boss Level Grand Prix including four new high-speed circuits – 8 Ball Highway, Cargo Chaos, Frozen Freeway and Surf City – each with visually arresting vistas to zip past. All game modes, including Barrel Barrage, are available across all tracks introduced in the Boss Level Grand Prix.

Since launch, Sumo Digital Nottingham and Lucky Mountain Games have pulled out all the stops, addressed fan feedback and kept the game up-to-date with constant patches across all platforms. This includes increased car speed across Normal, Hard and Expert modes, improved multiplayer lobby functionality, controller detection fixes for the PC version of the game and more.“

Ókeypis DLC fyrir Hotshot Racing ‘Big Boss Bundle’ kom út þann 24. nóvember á PlayStation 4. Leikurinn er einnig til á PC, Xbox One og Nintendo Switch.

Nánar:

Umfjöllun PS Frétta um leikinn: https://psfrettir.com/2020/09/19/hotshot-racing-retro-kappakstur

Curve Digital @ Twitter: https://twitter.com/CurveDigital

Stikla:

Leave a Reply