Overcooked! All You Can Eat staðfestur fyrir PS5 [UPPFÆRT]

Eldað um borð.

Ghost Town Games og Team17 Digital hafa staðfest að Overcooked! All You Can Eat endurgerð sé í vændum fyrir PlayStation 5. Pakkinn inniheldur Overcooked! 1 og 2 í auknum gæðum ásamt ýmsum gómsætum viðbótum (DLC) og endurbótum á leikjunum.

Í skóginum.

Fyrsti leikurinn kom út árið 2016 fyrir PS4 og þótti einkar vel heppnaður í þessum flokki, þ.e. svokallaðra sófa co-op (couch co-op) leikja. Í honum þurftu spilarar að hjálpast að við að halda eldhúsi og veitingastað gangandi með sem fæstum slysum. Framhaldið, Overcooked 2, kom svo út 2018 hvar boðið var upp á áframhaldandi vesen á veitingastöðum og þótti ekki síðri en sá upprunalegi.

Gólfið er fljótandi hraun.

Nú er von á báðum þessum leikjum saman í pakka fyrir PS5. Overcooked AYCE verður gefinn út samhliða vélinni sjálfri, 19. nóvember í Evrópu.

Í umfjöllun PS Blog kom fram að nýja útgáfan innihéldi öll borð og persónur úr fyrri leikjum (20 karaktera og 75 borð) ásamt ýmsum endurbótum á stillingum, fjölspilunarmöguleikum og fleira. Team17 lofuðu jafnframt að von væri á fleiri kokkum og borðum og gáfu í skyn að frekari upplýsinga væri að vænta þegar nær dregur útgáfu.

Eldað í geimnum.

[UPPFÆRT 05.11.2020]

Eins og lofað hafði verið hafa Team17 og Ghost Town Games kynnt nánar hvað verður í boði í PlayStation 5 útgáfunni af Overcooked! All You Can Eat:

„The Peckish Rises, an original culinary adventure exclusively as part of Overcooked! All You Can Eat. Ready to serve on PlayStation 5’s launch day, the freshly baked adventure includes seven brand new spooky kitchens and adds three chefs to the roster: The adorable Axolotl Chef, our less-than-fresh Unbread Chef, and the original omnivorous Overlord, Everpeckish Chef.

Cooking Mayhem

New kitchens also mean new ways to cook, so chefs will be dodging fire, using cannons, and chopping with guillotines in an attempt to complete their orders on time – and all while managing mouthfuls of iconic Overcooked! mayhem.

Overcooked! All You Can Eat serves up every morsel of content from both Overcooked! and Overcooked! 2, including previously released downloadable content and updates, fully remade from the ground up in delicious 4K and running at a creamy smooth 60 frames per second. This definitive Overcooked! experience includes over 200 levels of culinary chaos, all playable online for the first time in the series, as well as a jam-packed roster of over 80 chefs. For the first time ever, the Overcooked! the experience will also feature cross-play multiplayer, which will be added to Overcooked! All You Can Eat as part of a free post-launch update.

So that all chefs feel welcome in the Overcooked! kitchens, Overcooked! All You Can Eat will also include new accessibility options and an assist mode that adds features to increase level times; boost scores awarded for each meal; lengthen recipe times, and the ability to turn off order expiration. The accessibility options also include an option to enable dyslexia-friendly text, a scalable user interface, and color-blind friendly chef indicators.

Overcooked! All You Can Eat Key Features:

  • Every mouthful: Includes every piece of Overcooked! and Overcooked! 2 content, remastered and available in 60 frames per second in 4K resolution
  • Exclusive new kitchens & cooks: New levels, new chefs, and additional skins for every single chef – all exclusive to Overcooked! All You Can Eat
  • Trophies/Achievements: Brand new trophy and achievement sets for players to unlock
  • Cooking for all: Accessibility options and a new assist mode opens the game to more players than ever before
  • Multiple multiplayer courses: Levels originally from Overcooked! are playable with online multiplayer support for the very first time, with every Overcooked! All You Can Eat kitchen also featuring cross-play functionality in a post-launch update.

Nánar:

Frétt PlayStation Blog: https://blog.playstation.com/2020/07/20/overcooked-all-you-can-eat-is-a-visual-feast-for-ps5

Team17 Digital á Twitter: https://twitter.com/Team17Ltd

Stikla:

Leave a Reply