Observer: System Redux endurgerð á næsta leiti

Framtíðar sálfræðihrollvekjan Observer hefur verið endurhönnuð fyrir nýjustu leikjavélar og kemur út fyrir PlayStation 5 undir heitinu Observer: System Redux. Upprunalegi leikurinn kom út á PS4 árið 2017 og þótti ansi flottur.

Fyrirtækið sem hannar leikinn, Bloober Team, hefur meðal annars komið að gerð titla eins og Blair Witch og Layers of Fear.

Þetta hafði fyrirtækið um málið að segja:

„Observer’s cyberpunk slice of dystopian sci-fi melds murder mystery with surreal horror to wonderfully atmospheric, frequently startling effect. The entire, grimy adventure – which unfolds in a dilapidated Kraków apartment block, populated by some very odd tenants – casts players as Observer detective Daniel Lazarski (voiced by the late Rutger Hauer) on the hunt for his estranged son.

What follows is part methodically paced investigation adventure, and part breathless hallucinatory nightmare, as players hop in and out of witnesses’ heads in search of clues.

Observer: System Redux is an enhanced version of the 2017 game, packaging all the original content and three new missions. The port also supports 4K resolution, features updated models and textures, new animations, and ray-tracing, and HDR lighting, among other visual improvements.“

Observer: System Redux kemur út fyrir PlayStation 5 þann 19. nóvember.

Nánar:

Vefsíða: https://observersystemredux.com

Observer: System Redux á Twitter: https://twitter.com/ObserverRedux

Stikla:

Leave a Reply