Geimævintýrið JETT stefnir á útgáfu á næsta ári

Superbrothers og Pine Scented kynntu afurð sína JETT: The Far Shore í júní síðastliðnum. Þarna er á ferðinni súrrealískt geimævintýri en nýjustu fregnir herma að leikurinn komi ekki út fyrr en á næsta ári.

Superbrothers eru lítið leikjastúdíó í Quebec. JETT er þeirra annað sköpunarverk en leikinn hanna þeir í samstarfi við Pine Scented og tónlistarhöfundinn Scntfc.

Superbrothers um leikinn:

„JETT begins with Mei embarking on an interstellar trip, lapsing into torpor aboard the Mother Structure. A thousand years then pass before the first scout unit arises, Mei among them. Together they will deploy to a mythic ocean planet on the far shore of a sea of stars, to seek out a prospective sanctuary for a people on the verge of extinction.

That’s where you will step into the snug space boots of ‘jett’ scout Mei, who is tasked with mounting up and going aloft in her high speed low flying aircraft.

Mei and her jett co-pilot Isao are ‘chosen by Jao’ – the space program’s overseer – to be the first to deploy. Together with the scout unit to which they belong, they are tasked with alighting on the far shore to investigate the apparent source of an interstellar transmission known as ‘the hymnwave’ that sits at the heart of a cosmic mystery.“

JETT: The Far Shore kemur út fyrir PlayStation 5 á næsta ári, 2021. PC útgáfa er áætluð á sama tíma.

Nánar:

JETT á Twitter: https://twitter.com/jettxyz

Superbrothers: http://www.superbrothershq.com/

Stikla:

Leave a Reply