Grunaður forsetamorðingi leikur lausum hala í XIII Remake [UPPFÆRT]

Þið náið mér aldrei lifandi múhahah.

Endurgerðir klassískra leikja eru vinsæl söluvara og nú er von á einni enn, XIII hefur verið endurhannaður fyrir PlayStation 4. Endurgerðin er unnin af PlayMagic en leikurinn kemur út á vegum Microids í nóvember.

Snuðrað hjá FBI.

Upprunalegi leikurinn XIII kom út á PS2 árið 2003 og byggir söguþráður hans á teiknaðri seríu með sama nafni. Hetjan XIII vaknar á eyðilegri strönd, særður og minnislaus. Þjóðin er í áfalli eftir morðið á Bandaríkjaforseta og allt bendir til þess að þú sért bendlaður við verknaðinn. Einu vísbendingarnar sem þú hefur er „XIII“ tattúverað á viðbeinið og lykill að skáp. Já, og óvenju vel þjálfaðir bardagahæfileikar sem þú uppgötvar hjá sjálfum þér. Flettu ofan af ótrúlegasta samsæri í sögu landsins meðan þú leitar fortíðar þinnar.

Núna færðu það óþvegið.
Skotbardagar allan sólarhringinn.

XIII Remake er fyrstu persónu skotleikur með óvenjulegri og flottri cel-shaded grafík. Þú ræður í leiknum hvort þú nálgast viðfangsefnin með geltandi byssum eða laumast aftan að andstæðingunum (Play Hard or Play Stealthy). 1 til 4 spilarar geta spilað leikinn í einu.

PlayMagic segjast hafa haldið tryggð við fyrirmyndina, en leikurinn býður þó upp á margs konar endurbætur svo hann virki betur á nýrri leikjavélum.

Go hard? Go stealthy?

Nánar um leikinn:

WHO ARE YOU, REALLY?

XIII is a remake of the cult first person action game that was initially released in 2003. You play as “XIII”, a man without an identity, in a solo campaign with numerous twists and turns. Inspired by the eponymous graphic novel, the game features a completely reinvented and unique cel shading design. In XIII, players can also take part in fierce multiplayer fights.

The country remains in a state of shock following the assassination of President Sheridan. You wake up, wounded and with amnesia, on a deserted beach on the east coast. The only clues as to your identity are a tattoo of the number XIII near your collarbone and a locker key. Even though your memory is failing, you discover that you have the reflexes of a highly trained professional fighter. You set off in search of your past, discovering that you played a role in the murder of the President of the United States of America, and revealing the most astounding conspiracy ever hatched in the country’s history.

Tvær byssur eru klárlega betri en ein.

Features:

  • The remake of the 2003 cult FPS initially released on PC, PlayStation 2, Xbox and Nintendo Gamecube.
  • A new artistic direction that respects the original work and its iconic cel shading design.
  • Numerous references to the eponymous graphic novel, with onomatopoeia, speech bubbles, panels and more.
  • Music and voices from the original version.
  • A conspiracy based plot with numerous twists and turns.
  • Varied gameplay with action, infiltration and exploration phases.
  • A breathtaking solo campaign with 34 levels.
  • A brutal arsenal of 15 weapons to get your memory back.
  • Fierce multiplayer fights.“
Fari það í heitasta.

XIII Remake kemur út fyrir PlayStation 4 þann 10. nóvember. Sama dag kemur leikurinn einnig út á XB1, Nintendo Switch, PC og Mac.

[UPPFÆRT 13.11.2020]

Aðdáendur urðu fyrir miklum vonbrigðum þegar XIII Remake kom út – ekki nóg með að þar væri á ferð einhver alveg óþekkt útgáfa af þessum dáða leik, heldur reyndist afurðin nánast óspilanleg vegna óteljandi galla og drauga í forritinu. Svo slæmt er ástandið núna að leikurinn hefur aðeins einkunina 0.3 á MetaCritic (reyndar bara 8 notendur sem gefa einkunn, en hey…).

Microids sendu frá sér eftirfarandi tilkynningu rétt í þessu og mér þykir tímasetningin grunsamleg… 13. nóv. – XIII… Tilviljun?

13 Nov Official Statement by Microids & Playmagic regarding XIII
Posted at 10:30h in XIII by Team Microids
Greetings,

The highly anticipated remake of XIII, awaited by many fans, came out earlier this week. Unfortunately, players expectations have not been met by the launch version and we hear loud and clear the legitimate criticism and disappointment.

First and foremost, we would like to offer our most sincere apologies for the game’s technical issues. In its present state, XIII does not meet our quality standards and we fully understand players’ frustrations. The pandemic has impacted the game’s production on many levels. Pivoting to home working for the teams has added unexpected delays in the development schedule and the QA process. We hoped we would be able to provide a Day One patch fixing all the issues but the development of this update is taking more time than expected.

We want to assure you that PlayMagic is working hard to solve all the game’s issues. With live monitoring and multiple patches in the upcoming days and weeks, we hope to reach the quality level we all expect for the optimum gaming experience. The first update will be pushed shortly to fix the most urgent issues regarding the controls, frame rate, collisions, rendering and sound. For information about the upcoming patches, please follow this link: https://www.microids.com/xiii-patch-notes/

In addition, we wanted to thank the community for all the feedback. We are reviewing every single comment carefully, passing along the bugs and issues to the development team. Feel free to send us your feedback and questions to: support_xiii@microids.com

Finally, know that we are working on a detailed road map highlighting the upcoming free additions to the game content like new levels, weapons, skins and modes for the local multiplayer.

We are aiming to please all the XIII fans and we’ll work relentlessly to achieve our goal.

The teams at Microids and PlayMagic

Svo mörg voru þau orð. Við óskum Microids og PlayMagic velfarnaðar við endurreisnina sem nú fer í hönd.

Nánar:

Vefsíða: https://www.microids.com/game-xiii

Stikla:

Leave a Reply