Harkalegum yfirheyrsluaðferðum beitt í Chicken Police

The Wild Gentlemen eru að senda frá sér noir ævintýrið Chicken Police í næsta mánuði. Útbrunnu rannsakendurnir Sonny Featherland og Marty MacChicken þurfa að takast á við furðulegustu og hættulegustu aðstæður sem þeir hafa lent í. Íbúar borgarinnar Clawville eru skrautlegir og flestir skuggalegir, svo Sonny og Marty þurfa stundum að beita hóst óhefðbundnum yfirheyrsluaðferðum til að ná fram sannleikanum.

Útgefandi leiksins, HandyGames, er dótturfyrirtæki THQ og Embracer samstæðunnar. The Wild Gentlemen er óháð ungverskt leikjafyrirtæki og er Chicken Police þeirra fyrsta afurð.

Nánar um leikinn:

„Sonny Featherland and Marty MacChicken were once a legendary detective-duo, called the Chicken Police. But that was almost a decade ago, and time certainly has left its mark. Now they are forced to work together again to solve a case that’s more peculiar than anything they’ve ever encountered before.

Chicken Police is a story-rich and dialogue-heavy game, combining elements of visual novels and classic adventure games. Collect clues, search for evidence, and interrogate the shady characters in town to use what you find against them! Visit more than 30 locations and characters in the city of Clawville and solve the case.

Chicken Police scores with an oddly intriguing visual style created by merging real photos with photo-realistic 3D backgrounds. The noir mood is enhanced by an original music soundtrack, backed up by professional voice acting for all characters with more than 8 hours of spoken dialogue.

FEATURES

  • A thrilling, rich storyline
  • A unique, noir-inspired world
  • A complex interrogation system
  • Lots of optional content and background lore
  • Lots of clues and collectibles
  • More that 30 unique characters
  • A cinematic film-noir like experience
  • Professional voice acting and original soundtrack“

Chicken Police kemur út fyrir PlayStation 4 þann 5. nóvember. Sama dag er útgáfa fyrir XB1 og PC (Steam). Nintendo Switch útgáfa er áætluð síðar.

Nánar:

HandyGames: https://www.handy-games.com/en/games/chicken-police

Stikla:

Leave a Reply