Staðfest: NFS Hot Pursuit endurgerð á leiðinni

Eftir nokkra leka og vangaveltur síðustu mánuði hefur EA loks staðfest tilvist verst geymda leyndarmálsins, Need for Speed: Hot Pursuit endurgerð er að koma út.

Criterion Games hefur fengið það hlutverk að hanna næsta leik í NFS seríunni. Fyrirtækið sendi Hot Pursuit frá sér árið 2010 og þótti hann einn best heppnaði Need For Speed leikurinn og einn af bestu PS3 leikjum þess árs. Áður hafði Criterion m.a. komið að gerð Burnout seríunnar.

Í Hot Pursuit er þemað eltingarleikur löggu og bófa, stingdu laganna verði af á ofurbílum eða gakktu í lið með löggunni og stöðvaðu ökuníðinga. Bæði lið geta notað vopn og verjur í bardögum sínum og hægt er að keppa við aðra spilara í fjölspilun.

Nánar um endurgerðina frá Electronic Arts:

„Unleash a savage sense of speed both as an outlaw and a cop in this timeless racing experience updated for today’s platforms. Get cross-platform multiplayer and Autolog, enhanced visuals, all main DLC delivered at launch, and much more.

Race Your Friends with Cross-Platform Multiplayer and Autolog

Bolt down Seacrest County headfirst behind the wheels of the world’s hottest high-performance cars, in racing that is socially competitive at its core. Connect with your friends in cross-platform, head-to-head pursuits and races, or get challenges delivered based on their activity for asynchronous competition through the highly dynamic Autolog system.

Autolog is also supported with cross-platform sync, so you can make a mark on your friends’ Speedwalls no matter if they’re playing on PS4, Xbox One, PC, or Nintendo Switch.

Enjoy Loads of Extra Content and Updates

Need for Speed Hot Pursuit Remastered includes all main DLC – the SCPD Rebel Racer Pack, Super Sports Pack, Armed & Dangerous Pack, Lamborghini Untamed Pack, and Porsche Unleashed Pack – delivered at launch, with an extra six hours of gameplay and more than 30 challenges.

We’ve added brand new achievements, car colors, wraps, reduced hard stops, an updated photo mode and gallery, and multiple quality of life updates, too, to create an even more well-rounded gameplay experience this time around.“

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered kemur út fyrir PlayStation 4 þann 6. nóvember.

Nánar:

Vefsíða: https://www.ea.com/en-gb/games/need-for-speed/need-for-speed-hot-pursuit-remastered

Criterion Games: https://criteriongames.com

Twitter: https://twitter.com/NeedforSpeed

Stikla:

Leave a Reply