Þú getur spilað Borderlands 3 á PlayStation 5

Gearbox, framleiðendur Borderlands 3, kynntu hvers er að vænta með leikinn á næstu kynslóð leikjatölva. Góðar fréttir fyrir þá sem spila hann nú þegar, því PS5 uppfærslan verður ókeypis.

Þetta kom fram í streymi fyrirtækisins á PAX Digital Showcase á dögunum. Þetta hafði fyrirtækið um málið að segja:

„We’re excited to confirm that Borderlands 3 will be playable on PlayStation 5, with the PS5 supporting 4K resolution at 60fps in single-player. With the power of a new console comes new features, including additional ways to enjoy local play: three- and four-player splitscreen will be available on PS5. Additionally, we’ve heard your two-player splitscreen feature requests loud and clear: vertical splitscreen in two-player co-op will be available in Borderlands 3’s next-gen version, and will also be added to the PlayStation 4 version via a free update.

Best of all, existing owners of Borderlands 3 on current-gen platforms can easily transition to the next-gen versions within the same console family. If you own Borderlands 3 on PlayStation 4, you’ll be able to play the PlayStation 5 version. Your add-on content and save files will carry over as well, so you can pick up right where you left off. Additionally, you can expect to hear more about Borderlands 3 cross-play next year.“

Svo mörg voru þau orð.

Nánar:

Borderlands 3: https://borderlands.com/

Gearbox á Twitter: https://twitter.com/GearboxOfficial

Leave a Reply