Útrýming mannkyns hefst á ný 28. júlí

Crypto mættur aftur.

Cryptosporidium 137 snýr aftur til jarðar í Destroy All Humans! fyrir PlayStation 4 en leikurinn er væntanlegur á vegum THQ Nordic í júlí. Destroy All Humans kom upphaflega út fyrir PS2 árið 2005 og fylgdu nokkrir framhaldsleikir í kjölfarið. Í endurgerðinni, sem er hönnuð af leikjastúdíóinu Black Forest Games, er tryggð haldið við upprunalegu útgáfuna að mestu leiti en bætt hefur verið við kaflanum „Lost Mission of Area 42“ sem var klipptur úr frumgerðinni.

Sviðin jörð.

Nánar um söguþráðinn:

„Humankind is under attack by an alien lifeform that is secretly trying to undermine US democracy, bring down its government and harvest the DNA of its citizens. And that alien… is you.

In 1959 Cryptosporidium-137 arrives on Earth in search for his predecessor clone, Cryptosporidium-136. Crypto-136 disappeared after Orthopox-13 sent him to Earth to prepare the large scale extraction of human DNA.

Pox sends Crypto on a mission to harvest human brain stems (which contain alien DNA due to an encounter between Furon warriors and humans in ancient times) to prevent the Furons from going extinct. Furon genitalia have withered away generations ago due to prolonged exposure to their own nuclear weaponry.

To accomplish his mission, he must battle US forces, infiltrate and sabotage secret government facilities and defeat Majestic, a shadowy government organization led by a black-clad figure named Silhouette.“

Mannkynið má vara sig.

Destroy All Humans! kemur út fyrir PS4 þann 28. júlí. XB1 og PC útgáfur koma út sama dag.

Nánar:

Black Forest Games: https://black-forest-games.com

Vefsíða: https://destroyallhumansgame.com

Stikla: https://youtu.be/7PCmeVbCYJw

Leave a Reply