Hryllingurinn heldur áfram á PS5 – Resident Evil 8: Village kynntur

Bíum bíum bambaló.

Í PlayStation 5 leikjakynningu Sony í gærkvöldi kom fram að næsti leikur í vinsælu hryllingsseríunni Resident Evil héti Village og telst hann vera númer 8 í röðinni. Leikurinn verður gefinn út á næsta ári og samhliða PS5 útgáfunni kemur leikurinn út fyrir XBX og PC vélar.

Nánar um leikinn af IGN:

„Set a few years after Resident Evil 7, we return to Ethan and Mia, who now live free from their past nightmares. Until tradgedy happens, of course. Chris Redfield turns up in their life to drag Ethan into a new nightmarish situation, once again experienced via the first-person perspective of Resi 7“.

Hús með sál, frábært útsýni.

„Ethan will visit a village plagued by horrors, which acts as a wider, more open canvas for fear than the cramped Baker mansion. Capcom promises the village will almost be a character itself, which sounds similar to the approach taken with the original game’s Spencer Mansion. There will be new foes, including what appears to be a werewolf, as well as a new cast of creepy characters. It certainly seems to be taking the more grounded fears of Resi 7 and dialing it up a notch. Capcom have also promised that the action elements will be increased“.

Fjölskylduboð.

Við látum fylgja með nokkur skjáskot af unaðinum.

Afa gamla líst ekkert á blikuna.
Þorpið.
Gæludýrahald bannað í þessu fjölbýlishúsi.

Resident Evil Village er væntanlegur á PS5 á næsta ári, 2021.

Nánar:

Vefsíða: https://www.residentevil.com/village/us

Stikla:

One thought on “Hryllingurinn heldur áfram á PS5 – Resident Evil 8: Village kynntur”

Leave a Reply