Brjálaðir bílabardagar í Destruction AllStars [UPPFÆRT]

Einn af þeim leikjum sem koma út fyrir PlayStation 5 er bíla-bardagaleikurinn Destruction AllStars. Þar er blandað saman ákeyrslum og parkour í litríkum PS5 leik.

Nánar um leikinn:

„Dominate the glittering global phenomenon of Destruction AllStars – the spectacular prime-time sport for dangerous drivers. Master the art of intense vehicle-based combat through timing, tactics and skills to cause colossal amounts of damage, destruction and devastation in vibrant arenas across the globe.

Pile-on the destruction from behind the wheel or leap into the arena with a breathtaking reel of parkour action by dodging attacks, taking over vehicles or using abilities to disrupt the onslaught of incoming vehicles. Cause enough mayhem to power up your AllStars game-changing hero vehicle fuelled with special abilities.

A roster of 16 blockbuster Destruction AllStars are revved up and ready to compete in the name of entertainment and demolition. So, strap in for intense, explosive and unpredictable levels of free-flowing action and fight to be crowned the Global Destruction Federation Champion.“

Fulltrúi Lucid Games sagði nánar frá leiknum í nýlegu viðtali á PS Blog. Hann lofaði fríum uppfærslum og nýjungum eftir að leikurinn kemur út.

„After launch, we’ll be adding new modes as well as exciting twists on others. We’ll also be adding new features to help you get the most out of your Destruction AllStars experience. You can expect these additions as part of a post-launch roadmap, absolutely free, to ensure you have new ways to play, wreck after wreck.“

George Rule, Community Manager @ Lucid Games

Destruction AllStars kemur út á PlayStation 5 í febrúar 2021.

[UPPFÆRT 26.10.2020]

Útgáfu leiksins, sem átti upphaflega að koma út í nóvember, hefur verið frestað til febrúar næsta árs. Þetta koma fram í tilkynningu frá Lucid Games og Sony XDev Europe. Fréttirnar sem við fengum voru þó ekki allar slæmar því samhliða þessu var kynnt að leikurinn verði frír fyrir PS Plus áskrifendur í febrúar og mars á næsta ári.

Nánar:

Lucid Games á Twitter: https://twitter.com/lucidgamesltd

Frétt PS Blog: https://blog.playstation.com/2020/09/29/slam-smash-and-boost-your-way-to-fame-in-destruction-allstars-coming-to-ps5

Stikla:

Leave a Reply